Tisztelt Partnereink !

Örömmel tájékoztatjuk Önöket , hogy 2009. október 31-én a Saint-Gobain Weber Terranova Kft., a Rigips Hungária Gipszkarton Kft. és a Saint-Gobain Isover Hungaria Kft. jogilag Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. néven egyesül. Ez lehetőséget nyújt számunkra az Önök magasabb szintű, gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálására. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy az összeolvadás pusztán jogi és számlázási területeket érint, a három cég teljesen független divízióként működik tovább, megőrizve kereskedelmi, értékesítési, beszerzési és szolgáltatási önállóságát. A Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. a továbbiakban is az Ön megbízható és hűséges partnere marad Isover, Rigips, Weber márkanevek alatt, minőségi termékekkel és rendszerekkel.

ISOVER – 15 év a fenntartható építés jegyében

A Saint-Gobain Isover Hungária Kft. 15 éve forgalmazza Magyarországon a jól ismert és széleskörűen sikerrel alkalmazott Isover üveggyapot és kőzetgyapot termékeket. Tevékenységének célja mindenkor a piaci igényeknek és üzleti partnereinek magas szintű, megbízható kiszolgálása volt. Működésének tizenötödik évfordulóján immár teljeskörű választékot biztosít az épületek hőszigetelési és akusztikai megoldásaihoz, miközben különös gondot fordít a felhasználók munkájának megkönnyítésére és a környezet védelmére. Évtizedes fejlesztései eredményeképpen az ISOVER a legjobb kombinációját biztosítja:

  • a hőszigetelő és hangszigetelő funkcióknak,
  • a tűzbiztos megoldásoknak,
  • a környezet védelmének.

Tevékenységének eredménye egyaránt jelentkezik olyan innovatív termékek előállításában, mint az egyedülálló ISOVER U LTIMATE integrált üveg-kőzetgyapot filc, valamint előremutató, környezetkímélő technológiák fejlesztésében és elterjesztésében, mint amilyen az Isover Multi-Komfort Passzív Ház koncepció. Szálas és polisztirol szigetelőanyagainak széles választéka tetőtől talpig megoldást nyújt az épületek energiatakarékos és fenntartható építéséhez és felújításához, az egészséges és kényelmes lakó- és munkakörnyezet biztosításához.

ISOVER – mindig egy lépéssel előrébb

Az innovatív megoldások széleskörű megismertetése az ISOVER tevékenységében kulcsfontosságú szerepet játszik. Ennek megfelelően építészek és építtetők, kivitelezők és kereskedők egyaránt számíthatnak szakembereink támogatására szervezett oktatások, személyes találkozók vagy telefonos tanácsadás segítségével. Központi vevőszolgálatunk és területi képviselőink mind kereskedelmi kérdésekben, mind műszaki problémák megoldásában partnereink rendelkezésére állnak. Célunk a hatékonyság és a partnereinknek nyújtott támogatás folyamatos fejlesztése, mindig egy lépéssel az elvárások előtt haladva. A vállalat fejlődésének legújabb állomása, hogy 2009. október 31-én a Saint-Gobain Weber Terranova Kft., a Rigips Hungária Gipszkarton Kft. és a Saint-Gobain Isover Hungaria Kft. jogilag Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. néven egyesül. Ennek megfelelően november 1-től új cégadataink a következők:

 

Székhely: 2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 07/5 hrsz
Számlázási cím: 2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 07/5 hrsz
Levelezési cím: 2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 07/5 hrsz
Adószám: 10426577-2-13
Bankszámlaszám: 10900011-00000002-14660162

 

A számlázási cím kivételével elérhetőségeink változatlanok, és örömmel állunk az Önök rendelkezésére a megszokott telefon és fax számokon, e-mail címeinken és weboldalunkon. A Saint-Gobain – az egyik legnagyobb világvállalat – biztonságot nyújtó hátterével bízunk benne, hogy együttműködésünk a jövőben is gyümölcsöző lesz.

ISOVER – az Ön megbízható partnere

Egy vezető márkát képviselve legfontosabb feladatunk, hogy a folytonosságot és a megújulást egyaránt az Önök szolgálatába állítsuk. Az összeolvadás pusztán jogi és számlázási területeket érint, a három cég teljesen független divízióként működik tovább, megőrizve kereskedelmi, értékesítési, beszerzési és szolgáltatási önállóságát. Építészek, építtetők, kivitelezők és kereskedők egyaránt számíthatnak az eddigi magas szivonalú támogatásunkra, szolgáltatásainkra. Kapcsolattartóik a jövőben is változatlanul állnak rendelkezésükre, új, innovatív megoldásokkal és szakszerű tanácsokkal segítve az Önök sikerét és hatékonyságát. Biztosak vagyunk benne, hogy Önökkel együtt sikeresen felelhetünk meg az építőipar újabb és újabb kihívásainak, és közös munkával a legnagyobb nehézségeket is legyőzhetjük. Elkötelezettségünk pedig garancia arra, hogy törekvésünk az épített környezetünk minőségének folyamatos fejlesztésére sikerrel jár. Építsük együtt a jövőt!

Kovács Attila
ISOVER ügyvezető igazgató
Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft.